2.4.09

HallRemodeling Center

Hallways are not easy and I, personally don't want to have big cabins in there. I want to have open space feeling and this picture is one of the best I have seen. Many good ideas to pick.

4 comments:

Ami said...

Ihana blogi!!!
Aivan kuin olisi sisustuslehteä lukenut. Luulin jo, että oon ainut joka leikkelee kuvia itseään varten. Tiedätkö, mä haaveilen valkoisesta, kuluneesta lattiasta. Hassua sinänsä, vuosi sitten valitsin nimenomaan tumman laminaatin. Voi, kun ei mieli muuttuisi niin nopeaan.

vilukissi said...

hei ystäväin, mitenkähän pitkät piuhat mulla on; luin tämän blogisi nimen amerikaksi have-dream ja ajattelin, että sulle oli tullut vain kirjoitusvirhe. Aivan haavehan se oikeasti olikin, ilman virheitä. Ihailen jo sun kuvaustekniikkaakin, saat kaikista kuvista niin vaalean ihanan puhtaita. Olen samaa mieltä Amin kanssa, että aiv an kuin sisustuslehteä lukisin

MRE said...

Moro,
Mun taytyy tunnustaa, etta kaikki kuvat on poimittu netista ja en ole niita itse ottanut. Valitettavan usein vain lahde puuttuu. Olen kerannyt kuvia jo yli vuoden verran omalle koneelle ja luulin etta kaytan niita vain itselleni.
Nyt yritan tuupata niita tanne tasaisin valiajoin. Jatkossa uusien kuvien kanssa yritan olla ystavallisempi alkuperiaselle lahteelle, silla minulla on jatkuvasti huono omatunto siita etta en ilmoita kuvien alkuperaa.

vilukissi said...

joo, ymmärrän. Kuvien omistajallahan tai ottajallahan on omistusoikeus kuviin. Voisitkohan laittaa vain jonnekin sivupane eliin, että kuvat lehdistä: ja laitat jotenkin kattavan listan. Toki me olemme täällä kaukana, joten tuskin törmäät meissä ongelmiin mutta jos joku sun maassasi ottaa niihin kiinni. salasana blogiin olisi yksi vaihtoehto, mutta en nyt tiedä sitäkää, kun tämä blogisi on tod.kaunis ja harmoninen!! ettei saisi sulke a muidenkin pääsyä tänne. Tunnetko yhtään lakimiestä,jolta voisi kysyä, miten menetellä? mutta jos tosiaan laittaisit lehtien/kirjojen nimet siihen sivuun ja listan kasvaessa poistat vanhimpia nimiä listasta tai laitat jemmanimiseen paikkaa aina vanhimmat listat, ettei sivupaneeli kasva suureksi. dilemma. mutta et saa lopettaa tätä!!!

 

blogger templates | Make Money Online